Home Image

portfolio


Onderstaande Projecten zijn/worden door Smarthome Engineering gerealiseerd:

Beeldentuin & Duurzame galerie: www.interart.nl 
Hier hebben wij de complete domotica installatie (inclusief camerabewaking) gerealiseerd. Mocht u geÔnteresseerd zijn om dit project te bekijken, dan kunt u met Smarthome Engineering een afspraak maken.

Gereedschappenzaak GBI Varpo: www.varpo.eu
Hier hebben wij
de verlichting van de winkel, kantoren en opslagruimtes geautomatiseerd.

Voor een residentiŽle villa in Heeswijk-Dinther hebben wij het complete energiemanagementsysteem gerealiseerd. Hierdoor krijgen de bewoners een compleet inzicht in hun energieverbruik om zo gerichte besparingsmaatregelen aan te kunnen brengen.

Vakantiewoning in Noorwegen: 
www.lakehouse-in-norway.com
Hier is het op afstand en automatisch aansturen van de verwarming en ventilatie door ons gerealiseerd.
De komende tijd zullen hier nog diverse functies bijkomen.

Nieuwbouw particuliere woning te Loosbroek.
Hier hebben wij de volgende functies gerealiseerd: Inzicht in het totale energieverbruik, besturing en automatisering (buiten)verlichting, poortbesturing d.m.v. smartphone, inbraakbeveiliging.

Verbouw particuliere woning te Hintham.
Hier hebben wij de volgende functies gerealiseerd: Inzicht in het totale energieverbruik, besturing en automatisering (buiten)verlichting, besturing RGBW LEDstrips, klimaatregeling per ruimte.

Nieuwbouw woning te Eindhoven.
Hier hebben wij de volgende functies gerealiseerd: Inzicht in het totale energieverbruik, besturing en automatisering (buiten)verlichting, besturing RGBW LEDstrips, inbraakbeveiliging.

Verder hebben wij nog diverse particuliere en bedrijfswoningen voorzien van energiemanagement, thermostaat besturing, beveiliging en/of camerabewaking en zorgoproep.